مهارت های یک طراح سایت حرفه ای …!

مهارت های یک طراح سایت حرفه ای …!

نیایش نادری

به عنوان یک طراح سایت چه چیزهایی را بلدی؟

اگه قصد یادگیری طراحی سایت را دارید و یا میخواهید اطلاعات خودتون را درباره ی طراحی سایت افزایش دهید با بدونید در چه حدی اطلاعات کافی است این مقاله مناسب شماست.

خب در گذشته که تازه صفحات وب شروع به ظهور کرده بودند ظاهر خیلی ساده و معمولی داشتند ولی الان در حال حاضر دیگه این صفحات جذابتی برای کاربران ندارد. امروزه صفحات وب خیلی زیباتر شدند و کاربران دیگه علاقه ای به صفحات یک نواخت و معمولی ندارند. ما در این مقاله به شما 10 نکته که یک طراح سایت حرفه ای باید بلد باشه میگیم پس تا آخر این مقاله رو مطالع کنید. سایت ها دارای دو قسمت اصلی هستند یکی فرانت اند( front end )  و یکی بک اند ( back end ) هستند.

HTML:

اولین مورد یادگیری html است. ظاهر یک وب سایت برای بازدیدکنندگان سایت از اهمیت خیلی زیادی برخوردار است. یک ظاهر کسل کنند باعث میشه کاربر سری از صفحه خارج بشه. ظاهر یک وب سایت به قسمت فرانت اند ( front end )  مربوط میشه که با کمک html طراحی میشه. یادگیری کامل و دقیق  html خیلی مهم است چون چارچوب و ظاهر اصلی وب سایت با html  طراحی میشه و بدون آن امکان طراحی وب سایت وجود نداره. فرقی نمیکنه با چه برنامه ای قصد طراحی وب سایت دارید اما اینو بدونین باید حتما پایه و اساس این زبان را بلد باشید جون اولین نکته مهم در یادگیری طراحی وب سایت دانستن html  است.

CSS:

درسته که اهمیت HTML  خیلی زیاد است اما HTML به تنهایی نمیتونه ظاهر وب سایت شما را زیبا کنه. برای زیبا شدن صفحات وب باید CSS را بلد بود. CSS کمی سخت است اما با کمی تمرین مطمئنن از آن خوشتان می آید چون با یادگیری کد ها و انجام دادنشان متوجه زیباتر شدن صفحه شده و با علاقه ی بیشتری به یادگیری آن ادامه میدهید. زبان CSS یکی از مهارت های لازم و ضروری است پس حتما این زبان هم باید بلد بود. میتوانید یادگیری این دو مورد HTML  و CSS را با هم شروع به یادگیری کنید چون کاملا مکمل هم بوده و یادگیری سریع تر و اثر بخش تری هم دارید.

JavaScript:

تا این قسمت شما با یادگیری دو زبان قبلی یعنی html و css میتواننید صفحات نسبتا خوبی و طبق سلیقه ی شخصیتان طراحی کنید ولی با یادگیری زبان JavaScript میتوانید صفحات انیمیشنی و خیلی خیلی بهتری را با امکانات زیاد را خلق کنید. درسته که یادگیری این زبان می زمانبر است اما مطمئنا به زمانی که برای یادگیری آن صرف میکنید می ارزد. یادگیری این زبان خیلی ضروری و اجباری نیس میتوانید در حد یه دانش مختصر اطلاعات در مورد این زبان بلد باشید.

رابط و تجربه کاربری ( UX , UI ):

باید درک کنید که کاربران با چه نوع سایت هایی در زمینه ی تصاویر فونت رنگ ها و خیلی موارد دیگه ارتباط برقرار میکنند. با دونستن این موارد میتونید یه سایت فوق العاده طراحی کنید. اگه با این مهارت آشنایی داشته باشید میتونید کاربران سایتتون را به کاربران دائمی تبدیل کنید. کسانی که به صورت فریلنسری کار میکنند با داشتن این مهارت خیلی پروژه های زیادی را انجام دهند.

PHP:

همه ی برنامه نویسان صفحات وب باید حداقل یک یا دو زبان برنامه نویس را بلد باشند. زبان های زیادی برای یادگیری در حوزه ی وب وجود دارد مثل: PHP, ASP, JAVA ,PERL , C++ , NET

از بین زبان های موجود برای یادگیری PHP یکی از محبوب ترین و کاربردی ترین زبان برای یادگیری زبان است. با یادگیری این زبان میتونید سطح شغلی خودتان را ارتقا بدهید.

طراحی ریسپانسیو

امروزه خیلی از کاربران با تلفن همراه و یا تبلت های خود به وب سایت ها مراجعه میکنند. پس باید حتما وب سایت طراحی شده متناسب با انواع دستگاه ها باشد و وب سایت ها باید متناسب با هر نوع سایز نمایشگری ارائه شوند و تصویری خوبی از وب سایت را به نمایش بگذارند. برای این مورد حتما باید اطلاعاتی در زمینه ی طراحی واکنش گرا یا Responsive داشته باشید.

مهارت ارتباط با مشتری:

فرقی نمیکنه که شما در یک شرکت طراحی سایت به صورت کارمند هستید و یا به صورت فریلنسری در منزل کار میکنید مهم ارتباط برقرار کردن است. هر چقدرم هم که در طراحی عالی و بی نظیر باشید اگه نتوانید با مشتریان ارتباط برقرار کنید در کارتان شکست میخورید. شما باید با مشتریان ارتباط برقرار کنید و متوجه درخواست های آنها شوید و نظرات و پیشنهاداتون را به آنها هم ارائه دهید تا یک سایت مطابق میل مشتری به آن تحویل دهید.

سئو وب سایت:

سئو وب سایت در موتور های جستجوگری مثل گوگل از مهارت ها مهم و تاثیر گذار برای وب سایت است. عوامل خیلی زیادی روی رتبه ی سایت در گوگل تاثیر داره مثل بک لینک محتوا سرعت سایت و… . اگه نمیخواید سئو را آموزش بینید حداقل اطلاعات مختصر و پایه ای را داشته باشید.

مدیریت سرور:

داشتن هر چند اطلاعات کمی در رابطه با سروری که اطلاعات سایت بر روی آن است میتونه جلوگیری کنه از مشکلات آینده. لازم نیس طراحان سایت اطلاعات کاملی داشته باشند همین که بتوانند با مدیران سرور ارتباط برقرار کنند تا مشکلشان حل شود کافی است. اما توسعه کنندگان وب باید اطلاعات بیشتری داشته باشند تا بتوانند عیب برنامه های خود را پیدا کنند.

مدیریت پروژه:

مدیریت پروژه برای هر شغلی از اصلی ترین مهارت ها است. وب سایت هم با مدیریت درست و اصولی میتونه با انتخاب مسیر درست پروژه و وب سایت را به موفقیت کامل برسونه. در این مدیریت هم شما به عنوان یک طراح سود خود را میکنید هم کارفرمای سایت به سود و موفقیت خوبی میرسه.

و در آخر

به قول جناب سعدی

به پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقی

درسته که ما در این مقاله 10 مورد از مواردی که برای طراحی سایت لازم است را گفتیم اما برای این امر فقط این نکات کافی نیست مطمئنا تلاش و تمرین کردن مستمر از مهم ترین نکات است. فقط با تمرین زیاد و آپدیت کردن اطلاعاتتون میتونید به مهارت برسید و پروژه های زیاد و کسب درآمد عالی داشته باشید.

نکته خیلی مهمی که باید در نظر داشته باشید این است که یادگیری تمامی این موارد الزامی و اجباری نیست و فقط برای افرادی هست که یکی از مهارت هارا آموزش دیده اند و سردرگم هستند که برای مورد بعدی چه چیزی را انتخاب کنند.

امیدوارم مطالعه ی این مقاله براتون مفید بوده باشه.

 

4.7/5 - (10 امتیاز)

مقالات مرتبط

دیدگاه

3 نظر تاکنون ارسال شده است
  1. سلام بسیار ممنونم از مقاله بسیار خوب و ارزشمندتون
    خیلی بنده رو در این زمینه آگاه کرد!

    • درود خدمت شما
      ممنون از توجه شما دوست عزیز
      موفق باشید

  2. داش درآمد تو از طراحی سایت در یک ماه چند میلیون

ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد